БЦ «Оптіма Плаза» - кращий у Східній Європі

02.12.2017

 Бізнес-центр «Оптіма Плаза» (м. Львів, Наукова, 7Д) переміг одразу у двох номінаціях Премії країн Східної Європи 2017: Інновація у сфері «зеленого будівництва» (INNOVATIVE GREEN BUILDING OF THE YEAR) та Офісний проект року (OFFICE PROJECT OF THE YEAR).Церемонія нагородження EE Real Estate Awards відбулася 23 листопада. Це одна з наймасштабніших подій у сфері нерухомості Східної Європи та СНД. Участь у ній взяли більше 200 компаній!


«Багато проектів вже підхопили популярний тренд на «зелені» інноваційні технології, але не багато з них відповідають світовим екологічним стандартам у будівництві. Адже інноваційні технології та «зелений» стандарт будівлі бізнес-центру підтверджено офіційним сертифікатом BREEAM з оцінкою «Дуже добре», - пояснюють успіх БЦ «Оптіма Плаза» у проектному бюро «Архіматика».


Цьогоріч Премія включала 21 номінацію у двох категоріях. «У 2017 році ми відмітили значний ріст зацікавленості та підвищення уваги до Премії, - зазначила Анна Нестуля, генеральний директор URE Club. – Ми отримали рекордну кількість заявок – більше 200 претендентів у всіх номінаціях, при цьому підхід до участі став відповідальнішим, що відобразилося на підготовці та подачі інформації по номінантах. Прагнучи підвищити шанси на перемогу, разом із заявками нам надавали велику кількість додаткових матеріалів по проектах, рекомендаційних листів та відгуків від партнерів по компаніях».


Основними конкурентами львівського бізнес-центру у категорії Офісний проект року були: БЦ ASTARTA, БЦ Multispace Astana та TALAN TOWERS OFFICES. У категорії Інновація у сфері «зеленого будівництва»: ЦУМ, TALAN TOWERS та БЦ ASTARTA. Ці об’єкти потрапили у short-list Премії.


«Ми з найкращими архітекторами та підрядниками країни хотіли реалізувати інноваційний проект у Львові, який би відповідав найвищим європейським стандартам офісних будівель. Приємно, що нам вдалося реалізувати цей амбітний задум і міжнародні нагороди найкраще цьому підтвердження», - зазначив автор ідеї, співвласник БЦ «Оптіма Плаза» Віталій Ломакович.


Довідка. На церемонії нагородження EE Real Estate Awards оголошують кращі проекти Казахстану, Азербайджану, Грузії, Білорусії, України та Молдови, які відзначені міжнародною діловою громадськістю. Серед переваг, які отримує переможець Премії, розміщення інформації про проект у кращих професійних журналах та інтернет-виданнях, в країнах-учасників та країнах ЄС, а також ексклюзивне право використовувати логотип EE Real Estate Awards. Переможців нагороджують золотою підковою та спеціальним сертифікатом.