#

Відбулося відкриття четвертого клубу Sport Life у Львові

Сьогодні в офісному комплексі класу «А» відкрився фітнес-клуб відомої мережі Sport Life. Клуб розташований на другому поверсі офісної будівлі бізнес парку «Оптіма Плаза» на вулиці Наукова, 7Д. Перевагами цього клубу є студії групових програм та тренажерний зал.

«Це наш 49 клуб в Україні і четвертий у Львові. Загалом плануємо у Львові відкрити 7 мережевих клубів. Офісні центри, у яких невіддільними є фітнес-клуби, ми з Віталієм Ломаковичем бачили в Лос-Анджелесі. Саме тоді в нього з’явилася ідея збудувати такий офісний комплекс у Львові. Можу впевнено сказати, що йому це вдалося. Дуже приємно винаймати площу у такій будівлі, де все виконано за сучасними технологіями та з якісних матеріалів», – розповів Дмитрій Єкімов, засновник групи компанії Sport Life.

«Цей офісний комплекс зведений за так званими «зеленими» технологіями. У клубі немає жодного радіатора, в душах стоять «обмежувачі води», на даху будівлі розташовані сонячні колектори та чілер з рекуперацією тепла. Все це суттєво економитиме витрати на тепло- та електроенергію, що є дуже актуальним зараз, адже цього року тарифи різко зростають, – зазначив Віталій Ломакович, інвестор, голова спостережної ради ПАТ «НДІ ПРЕА». – Тож сподіваємося, що працівники компаній, розташованих у нашому офісному центрі, зможуть ефективно працювати і займатися спортом. Для цього тут створені всі умови».