БЦ «Оптіма Плаза» – переможець «European Property Awards»

26.10.2018

Львівський бізнес-центр отримав нагороду у одній з найпрестижніших міжнародних премій у сфері нерухомості – «European Property Awards». БЦ «Оптіма Плаза», що розташований на вулиці Наукова, 7Д, здобув перемогу в номінації Office Development. Учора, 25 жовтня, у Лондоні відбулася церемонія нагородження.
Офісну будівлю оцінювала група з 80 незалежних експертів зі сфери нерухомості. Брались до уваги такі параметри, як проектування, архітектурні рішення, дизайн інтер`єрів, інновації та сервіс.
«У конкурсах такого рівня перемагають лише найкраще реалізовані проекти. Відзнака нашого бізнес-центру в авторитетному «International Property Awards» підтверджує якість та інноваційність офісної будівлі, а також те, що «Оптіма Плаза» відповідає світовим та європейським стандартам об`єктів нерухомості», - розповів Віталій Ломакович, засновник девелоперської компанії «Оптіма Плаза».
Нагадаємо, минулого року бізнес-центр «Оптіма Плаза» першим в Україні отримав сертифікат BREEAM In-Use International. Це міжнародний знак якості проекту, що підтверджує відповідність до сучасних вимог щодо функціонування офісного приміщення та спрямована на енерго- та ресурсоефективність. 
У розробці проекту офісного центру брали участь: архітектурне бюро «Архіматика» (м.Київ) та компанія Cushman&Wakefield, спеціалісти якої провели детальний аналіз перспектив будівництва бізнес-центру.